שושני סלמון בעשבי תיבול ולימון

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 פילה סלמון
  • צרור קטן של בזיליקום
  • אורגנו
  • 4-5 שיני שום
  • 1/2 כפות שמן זית
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 15 עגבניות שרי
  • 1 לימון

אופן ההכנה:
להוריד את העור מפילה הדג.
לפרוס את הפילה לאורכו ברוחב של כ-1/2 ס"מ לפרוסה.
לגלגל לצורת שושנה ולהניח בתבנית.
לטחון את כל עשבי התיבול עם השמן, הפלפל והמלח ליצירת פסטו.
למרוח את שושני הסלמון בפסטו (כפית גדושה של רוטב פסטו לכל שושנה).
להניח פרוסת לימון דקה חצי עגבנית שרי על כל שושנה.
לטפטף מעט מרוטב הפסטו על כל עגבניה .
לאפות בתנור בחום של 190 מעלות בין 10 ל-15 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות