שכבות חזה הודו פרגית משובץ בשזיפים, צימוקים ואגוזי מלך

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:
5  סטייק פרגית פתוח
5  פרוסות חזה הודו / עוף
10  שזיפים מיובשים ומגולענים
1/2 כוס צימוקים בהירים/חמוציות
150  גרם אגוזי מלך
3  כפות סילאן / דבש
3  כפות סויה
2  כפות רכז רימונים
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
1 כפית קיגון
1 בצל גדול חתוך לרצועות
1 תבנית אינגליש גדולה כמו לכיכר לחם
ניר אלומניום
ניר אפיה

אופן הכנה
לערבב היטב את כל המצרכים (הפרגית, חזה הודו, וכל מרכיבי התיבול – סילאן, סויה, רכז רימונים ןתבלינים).
להניח בתבנית ניר אלומניום ומעל ניר אפיה.
לסדר בפנים שכבות פרגית וחזה הודו בצורת שתי וערב ולפזר בין שכבה לשכבה את הבצל, השזיפים, הצימוקים ואגוזי המלך לסגור היטב
לפני הכנסה לתנור לשעה וחצי בחום 180 מעלות לשמור בקירור שעתיים עד לילה במקרר.

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור