חומרים:
- 1,200 ק"ג חזה עוף ( שניצל )
- 1 כף קיג׳ן
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 מלח
- 5 כפות שמן
למילוי
- 1 בטטה מגורדת
- 1 בצל קצוץ
- 1/2 חבילה תרד
- 1 קופסת חלב קוקוס
- 1 כפית ראס אל חנות
- 1 כפית קיג׳ן
- 1/2 מלח
- 3 כפות שמן
- 1/2 חבילה עלי לזניה
אופן ההכנה:
לטבל את החזה עוף בתבלינים: קיגי'ן, פלפל, מלח ושמן ולהניח בצד .
לטגן את חומרי המילוי, להוסיף את חלב הקוקוס ולכבות את האש.
להרכבת השכבות
לצקת שתי כפות מהמילוי בתבנית, לסדר מעל עלי לזניה עליהם להניח פרוסות חזה עוף ושוב – מילוי (3 כפות), עלי לזניה, מילוי (3 כפות), מעל חזה עוף, עלי לזניה ולבסוף את כול המילוי שנשאר.
לכסות בניר אלומניום ולאפות בתנור חם 45 דקות בחום 180 מעלות.
בתאבון