שעועית ירוקה ובטטה ירושלמית במעטפת קרמל וגינגר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 שקית שעועית סנפרוסט (למי שאוהב את השעועית מבושלת היטב – ניתן לבשלה לפני הכנת המתכון)
  • 5 יחידות בטטה ירושלמית מקולפים ושטופים 
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/4 כפית גינג'ר יבש
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 2 בצלים
  • שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • סומסום

אופן ההכנה:
מבשלים בסיר עם מים את הבטטה עד לריכוך קל.
מוציאים מהמים ומקררים במים קרים.
חותכים את הבטטות לפרוסות.
את הבצל פורסים לפרוסות דקות ומטגנים בשמן זית עד לשקיפות, מוסיפים את הסוכר והבטטה.
מטגנים כ-2 דקות, מוסיפים את החומץ הבלסמי, השעועית הירוקה והתבלינים.
מבשלים עוד כ-5 דקות.
מעטרים בסומסום ומגישים.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור