מצרכים:
- חבילת עלי פילו מופשרים במקרר
- 200 גרם חמאה מומסת
- 2 בטטות חתוכים לקוביות ואפויים בתנור בשמן זית, שום ועשבי תיבול
- עלי בזיליקום
- חמאה מומסת
אופן ההכנה:
להניח עלה פילו על משטח נקי ולמרוח בחמאה
להניח עליו עלה פילו נוסף ולמרוח גם אותו בחמאה
לחתוך את עלי הפילו ל-9 ריבועים שווים
להניח במרכז כל ריבוע עלה בזיליקום, חתיכת בטטה וחתיכת גבינה
להרים את קצוות הריבוע למרכז וליצור שקיק.
להדק ולהניח בתבנית
ניתן למרוח מעט חמאה מומסת גם על השקיק המוכן
לאפות בחום של 180 מעלות כ-10 דקות.
קרא עוד על: שף פרטי לכל אירוע