חומרים:
- 2 קופסאות עגבניות מרוסקות "פולפה"
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 פלפל אדום גדול חתוך לפרוסות דקות
- 5 שיני שום קצוצים דק
- 3 פלפל שטה יבש
- 3 פלפל אדום מתוק יבש
- 6 כפות שמן קנולה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית סוכר
- 1 כף פפריקה
- 1 כפית כמון
- 1/4 כפית קימל טחון
- 5 ביצים
אופן הכנה:
לחרוך במחבת ללא שמן כ- 10 דקות את הבצל והפלפל האדום.
להוסיף שמן, שום, תבלינים ואת הפלפלים היבשים.
לערבב מעט ואז להוסיף את העגבניות המרוסקות.
לערבב היטב, להכניס את ביצים ולבשל כ- 20 דקות עד קבלת ביצים מוכנות וצמצום השקשוקה.
אפשר להוסיף מעל פטרוזיליה ולגרד מעל גבינה צפתית , פטה , מוצרלה…
בתאבון