שקשוקה אדומה פיקנטית

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

  •  2 קופסאות עגבניות מרוסקות "פולפה"
  •  1 בצל גדול קצוץ
  •  1 פלפל אדום גדול חתוך לפרוסות דקות
  •  5 שיני שום קצוצים דק
  •  3 פלפל שטה יבש
  •  3 פלפל אדום מתוק יבש
  •  6 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית סוכר
  •  1 כף פפריקה
  •  1 כפית כמון
  • 1/4 כפית קימל טחון
  •  5 ביצים

אופן הכנה:

לחרוך במחבת ללא שמן כ- 10 דקות את הבצל והפלפל האדום.
להוסיף שמן, שום, תבלינים ואת הפלפלים היבשים.
לערבב מעט ואז להוסיף את העגבניות המרוסקות.
לערבב היטב, להכניס את ביצים ולבשל כ- 20 דקות עד קבלת ביצים מוכנות וצמצום השקשוקה.
אפשר להוסיף מעל פטרוזיליה ולגרד מעל גבינה צפתית , פטה , מוצרלה…

 

בתאבון

 

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור