תאנים מיובשות במילוי בשר ופיסטוק

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים: 
10 תאנים מיובשות
½ ק"ג בשר טחון
100 גרם פיסטוק
1 צרור נענע קצוץ
½ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
1 כפית שום כתוש
1 בצל קצוץ
1 כפית בהרט

לרוטב:
1 כוס יין אדום
1 כפית סוכר
¼ כפית קינמון
¼ כפית פלפל שחור

אופן הכנה:
לחרוץ חריץ קטן (כך שאצבע יכולה להיכנס פנימה) בתחתית התאנים .
לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון, שום וחצי מכמות הנענע. לטגן קלות.
להוסיף את שאר התבלינים ולבשל כ-5 דקות.
לכבות את האש, להוסיף את הנענע והפיסטוק הקלוי ולצנן.
לפתוח את התאנים, למלא בתערובת הבשר .
להניח בסיר רחב ונמוך, להוסיף את כל החומרים של הרוטב (יין והתבלינים) ולבשל כ-5 דקות.
מידי פעם לשפוך מעט מהרוטב על התאנים .

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים