מצרכים:
- 10 פילטים של דג אמנון או בס ללא עור
- 1 פלפל אדום
- 3 עגבניות / 15 עגבניות שרי – חתוכים
- 3-4 שיני שום
- 1/2 פלפל חריף
- צרור כוסברה
- צרור פטרוזליה
- 2 כפות לימון
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כף פפריקה מרוקאית
- 1/4 כפית קימל טחון
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1/2 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כוסות חומוס מבושל או מקופסת שימורים
- 1 כוס מים
אופן ההכנה:
בקערה, לערבב את כל המצרכים כולל הדגים היטב.
בתבנית להניח לשים שכבה של התערובת (ללא הדגים), להניח מעל את הדגים ועליהם עוד מהתערובת.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל-280 מעלות כשעה וחצי.
בתאבון.