תבשיל קישואים וחומוס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • ½ ק"ג חומוס
  • 6 קישואים
  • 1 בצל גדול
  • 2 גבעולי סלרי
  • 1 צרור כוזברה
  • 1 צרור טרגון
  • 1 כף חויאג
  • 1 כף שום כתוש
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • שמן זית

אופן ההכנה:
להשרות את החומוס במים ללילה ולבשל עד לריכוך.
לקצוץ בצל, קישואים וסלרי ולהקפיץ בווק עם שמן זית כ-5 דקות.
להוסיף את החומוס, השום, הכוסברה והתבלינים.
לבשל כ-5 דקות ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור