תפוחי אדמה בגינגר ומרווה במעטפת קרמל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
  • 1 כף מלח
  • 10 שיני שום קצוצות גס
  • 10 עלי מרווה קצוצים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות סוכר דמררה (חום בהיר)
  • 2 כפיות גינג'ר טרי קצוץ
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה בשלמותם כחצי שעה. לקרר, לחתוך לחצאים ולהניח בתבנית אפיה.
לטבל בכל שאר החומרים, לערבב היטב ולאפות בתנור בחום של 190-200 מעלות כחצי שעה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות