תפוח עץ במילוי תמרים, קוקוס ואגוזי מלך

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים: 
10 תפוחי דלישס
500 גרם ממרח תמרים  / תמרים יבשים קצוצים
100 גרם קוקוס
200 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:
לרוקן את התפוחים.
לערבב את כל חומרי המילוי ולמלא את התפוחים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.
להגיש עם כדור גלידה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור