מצרכים:
10 תפוחי דלישס
500 גרם ממרח תמרים / תמרים יבשים קצוצים
100 גרם קוקוס
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה:
לרוקן את התפוחים.
לערבב את כל חומרי המילוי ולמלא את התפוחים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.
להגיש עם כדור גלידה.
מצרכים:
10 תפוחי דלישס
500 גרם ממרח תמרים / תמרים יבשים קצוצים
100 גרם קוקוס
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה:
לרוקן את התפוחים.
לערבב את כל חומרי המילוי ולמלא את התפוחים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.
להגיש עם כדור גלידה.
4.9 (100+ המלצות)
רשתות חברתיות: