מצרכים:
- 1 חבילת תרד
- 2 בצלים
- 1 פלפל אדום – חתוך לרצועות דקות
- 2 שיני שום קצוצים
- 1 צרור נענע קצוץ
- 1 חבילת טופו (1/2 ק"ג) – חתוך לריבועים
- 1/2 ק"ג בורגול עבה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- מיץ מלימון אחד
- 100 גרם בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
לשטוף את הבורגול, להוסיף 2 כוסות מים ולבשל עד לספיגת המים בבורגול. לטגן את הבצל, להוסיף הפלפל ל-2 דקות
של טיגון. להוסיף את התרד ולטגן כ-5 דקות. להוסיף את הטופו, הבורגול, התבלינים, מיץ הלימון והנענע, לבשל עוד
כ-2-3 דקות. לפזר מעל בוטנים קצוצים ולהגיש.