מצרכים
10 שזיפים מגולענים וחתוכים
4 ביצים
¾ כוס סוכר לבן
¾ כוס סוכר חום
1 כוס דבש
¼ כפית הל
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית אבקת ציפורן
1 כף קינמון
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 גרידת תפוז
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כף תמצית וניל
לפזר מעל
½ כוס שקדים גרוסים
½ כוס תערובת גרנולה
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים לקצף עדין עם הסוכר הלבן.
לערבב את החלמונים עם כל יתר החומרים (מלבד השזיפים).
לצרף את השזיפים ולהכניס פנימה לתערובת בתנועות קיפול את הקצף של החלבונים.
לשפוך לתבנית משומנת, לפזר מעל שקדים גרוסים ותערובת גרנולה .
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
בתאבון 🙂