2014 – שוקי עוף במעטפת שקדים וקואקר בעיטור של תפוח עץ

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

12 שוקיים ללא עור
1 בצל גדול קצוץ
6 תפוחים דלישס או גרנד סמית
4-5 כפות רוטב טריאקי
1 כף קיגין
1 כפית אבקת גינג'ר
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית / קנולה

לעיטור

1 כוס קואקר
1 כוס שקדים מולבנים חתוכים גס

אופן ההכנה
להוציא את הגרעינים מהתפוחים ולחתוך כל אחד לחצי.
לערבב את השוקיים וחצאי התפוחים עם הבצל והתבלינים .
לערבב את הקואקר והשקדים ולהניח בצלחת.
לצפות כל שוק בתערובת של הקואקר והשקדים ע"י לחיצה של השוק על התערובת כך שהיא תדבק לשוק מכל הצדדים (כמו שניצל).
להשחיל את העצם של השוק דרך החור בתפוח ולסדר על תבנית אפיה.
לאפות בחום של 180 מעלות כשעה.

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים