2014 – תפוח עץ בטמפורה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים
5 תפוחים חתוכים לשמיניות
1 ליטר שמן

לבלילה
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות סודה
2 ביצים

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבלילה היטב עד לקבלת מרקם אחיד (ניתן לטחון את הכל ביחד)
לטבול את חתיכות התפוחים בבלילה ולטגן בשמן עמוק
להגיש עם דבש

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות