2015 – גלילי חזה עוף משובצים פירות יבשים ופיסטוק

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 15 פרוסות חזה עוף
  • 100 גרם תערובת של חתיכות פירות יבשים (כגון משמש, תאנים, אננס, צימוקים)
  • 50 גרם פיסטוק
  • 4 כפות רוטב צילי מתוק
  • 1/2 כוס סויה
  • 5-6 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • שקית פרורי פנקו לציפוי

אופן ההכנה:

לערבב היטב את פרוסות חזה העוף עם כל המצרכים (מלבד פרורי הפנקו).

לגלגל כל חזה עוף לגליל.

לטבול כל גליל בפרורי פנקו.

לסדר בתבנית על נייר אפיה .

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180- מעלות כ-20 דקות.

 

                                                                         בתאבון. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור