מצרכים:
- 15 פרוסות חזה עוף
- 100 גרם תערובת של חתיכות פירות יבשים (כגון משמש, תאנים, אננס, צימוקים)
- 50 גרם פיסטוק
- 4 כפות רוטב צילי מתוק
- 1/2 כוס סויה
- 5-6 כפות שמן קנולה
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- שקית פרורי פנקו לציפוי
אופן ההכנה:
לערבב היטב את פרוסות חזה העוף עם כל המצרכים (מלבד פרורי הפנקו).
לגלגל כל חזה עוף לגליל.
לטבול כל גליל בפרורי פנקו.
לסדר בתבנית על נייר אפיה .
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180- מעלות כ-20 דקות.
בתאבון.