2015 – דובשניות בקינמון ודבש

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס דבש
  • 1 כף קינמון
  • 1 כף אבקת גינג'ר
  • 1/4 כפית הל
  • 1/2 כפית חוואיג לקפה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים / מים
  • 1/2 ק"ג קמח (ניתן להחליץ חצי המכמות בקמח כוסמין)
  • 1 שקית א. אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה

לציפוי:

  • 2 כוסות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים מלבד הקמח, הסודה ואבקת האפיה.

להוסיף את הקמח, אבקת האפיה והסודה לשתיה.

לערבב עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.

לשים בתבנית 2 כוסות אבקת סוכר, לזרוק פניה חתיכות בצק בגודל של כדור פינג פונג, לנענע קלות את התבנית כך שאבקת הסוכר תכסה היטב את הבצק. ליצור כדור קטן, להניח על תבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה .

לדאוג לרווח בין הדובשניות.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות כ-20 דקות.

                                                                         בתאבון.

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים