מצרכים:
- 10 תפוחי אדמה ביוניים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
- 3 בטטות פרוסים לעיגולים דקים
- 1 פחית חלב קוקוס (נוזל או קרם).
- 1 כף שום כתוש
- 1 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- 1/2 1 כפית מלח
- 4 כפות שמן
- 1/2 כפית כורכום
- 50 גרם בצל מטוגן יבש
- 1 כף קורנפלור
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים היטב .
לסדר בתבנית בצורת קלפים (אחד מעט מעל השני).
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כשעה.
10 דקות לפני הסוף להוריד את נייר הכסף להשחמה עדינה.
בתאבון.