2015 – מניפת תפוחי אדמה ובטטה בחלב קוקוס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 תפוחי אדמה ביוניים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
  • 3 בטטות פרוסים לעיגולים דקים
  • 1 פחית חלב קוקוס (נוזל או קרם).
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 1 כפית מלח
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כפית כורכום
  • 50 גרם בצל מטוגן יבש
  • 1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים היטב .

לסדר בתבנית בצורת קלפים (אחד מעט מעל השני).

לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כשעה.

10 דקות לפני הסוף להוריד את נייר הכסף להשחמה עדינה.  

                                                                         בתאבון.

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים