מצרכים:
- 10 פילטים של דג אמנון (מושט)
- 50 גרם צנוברים קטנים
- 1 כף שום כתוש
- צרור כוסברה גדול
- 1/2 כפית כורכום
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 6 כפות שמן
- 1 פלפל שאטה יבש -טחון
- 1 פלפל יבש אדום מתוק –טחון
- 30 מקלות קינמון
לרוטב:
- 1 כוס צילי מתוק
- 1 כף עריסה
- 1/2 כוס מים
- 1/2 כפית אבקת גינג'ר
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
להוריד את עור הדג, לקצוץ את הדג בסכין – דק דק, להניח בקערה.
להודיף את כל התבלינים והשמן, לערבב היטב עד לקבלת עיסה דביקה וליצוק קציצות על מקלות הקינמון.
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה.
לרוטב- לערבב את כל המצרכים בסיר, להביא לרתיחה ולבשל כ-2 דקות לצמצום הרוטב.
להגיש כל מקל קינמון עם הרוטב .
בתאבון.