2015 – קבבוני דגים חגיגים על מקל קינמון ברוטב אדום

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 פילטים של דג אמנון (מושט)
  • 50 גרם צנוברים קטנים
  • 1 כף שום כתוש
  • צרור כוסברה גדול
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 6 כפות שמן
  • 1 פלפל שאטה יבש -טחון
  • 1 פלפל יבש אדום מתוק –טחון
  • 30 מקלות קינמון

לרוטב:

  • 1 כוס צילי מתוק
  • 1 כף עריסה
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית אבקת גינג'ר
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

להוריד את עור הדג, לקצוץ את הדג בסכין – דק דק, להניח בקערה.

להודיף את כל התבלינים והשמן, לערבב היטב עד לקבלת עיסה דביקה וליצוק קציצות על מקלות הקינמון.

להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה.

לרוטב- לערבב את כל המצרכים בסיר, להביא לרתיחה ולבשל כ-2 דקות לצמצום הרוטב.

להגיש כל מקל קינמון עם הרוטב .

                                                                         בתאבון. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור