2015 – שושני בריוש

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1/2 ליטר מים פושרים
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס דבש
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית מלח

לזיגוג:

  • 1/2 כוס דבש
  • 3 כפות מים רותחים

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לקערת מיקסר , לערבל עם וו לישה כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.

לכסות בשקי ניילון ולהניח בצד להתפחה לפחות לחצי שעה.

להוציא את הבצק למשטח מקומח (או עם שמן) ולרדד לעובי של 1/2 ס"מ.

לקרוץ עיגולים.

להניח 3 עיגולים אחד על הקצה של השני לאורך (כך שכל עיגול מכסה שליש מהעיגול הקודם) .

לגלגל לרול ולהניח בתבנית של מאפינס כך שמתקבל מעין פרח.

לכסות ולהשאיר לתפיחה נוספת עוד כ-20 דקות.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ25 דקות.

להוציא וישר למרוח עם מברשת בעדינת  מעט מהזיגוג (שהרכבנו מערבוב של הדבש עם המים הרותחים).

 

                                                                         בתאבון. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור