על טעם וריח

דעותיהם של אנשים בתחום הבישול שונות ומגוונות ולכן קיימים מתכונים רבים המתחדשים מידי יום. דווקא השוני בתחום הבישול יוצר עבורינו סביבה קולינרית מגוונת יותר וזה גם היופי בתחום זה טעם וריח שונים מאחד לשני. שף פרטי מעבר ליצירת מתכונים איכותיים צריך לזהות את הצורך אצל הלקוח ולספק אותו בצורה הטובה ביותר.

הנאה קולינרית

התפתחות תחום הבישול גורמת לשפים רבים להכין מתכונים בריאים יותר ויחד עם זאת להשקיע כל הזמן במתכונים חדשים. עופר שף המשקיע בתחום הבישול יוצר עבור רבים הנאה קולינרית איכותית. אחד הפרמטרים לבדיקת שף פרטי מקצועי הוא על ידי יכולת השינוי שלו ליצור מתכונים חדשים ללקוחות בהתאם לטעמם האישי.

שירותי קייטרינג

פיתוח מתכונים חדשים ויצירת ערך מוסף עבור הלקוח מוסיפים רבות לערכו של שף פרטי. הדעות השונות בתחום הבישול גורמות ליצירת מתכונים איכותיים יותר. התפתחותו של עולם האירועים בשנים האחרונות יצרה ביקוש רב לשירותי קייטרינג. עופר שף מתמחה במתן שירותי קייטרינג לאירועים התורמים בצורה מצויינת לחווית המוזמנים. חשוב מאוד עבור שף פרטי להתמקד ביצירת ערך מוסף ללקוח כיוון שכך גורם ללקוח להרגיש מוערך יותר.

חשיבות הערך המוסף

ערך מוסף ללקוח יכול להגיע בצורות שונות כמו למשל תזמורת המנגנת בזמן סעודת הלקוח, תוספת מזון יחודי להזמנת לקוח בנוסף למה שכבר הזמין (לדוגמא לקוח נכנס למסעדה ומזמין מנת דג ומשקה ובנוסף מקבל סלט בתור ערך מוסף). היצירתיות בתחום הבישול יוצרת עבור רבים את הערך המוסף בו הם מעוניינים. כמובן במקביל לערך המוסף חשוב מאוד התרגול היומי של שפים והתמקדותם במיתוג האישי. לא תמיד קיימת הזדמנות להינות מארוחה מושקעת של שף פרטי.

קרא עוד: סדנת בישול עם שף מקצועי

קרא עוד: שף פרטי עד הבית

כתבו תגובה

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור