מתכננים אירוע חברה מיוחד? רוצים להעניק לו תדמית יוקרתית יותר, או מרגשת, מעבר לשגרתי ולמוכר? קחו שף פרטי ותוכלו ליהנות מהרבה מאוד יתרונות – גם כאלה שלא חשבתם עליהם
הדבר הראשון שעליו אנחנו חושבים בתכנון אירוע חברה, הוא המקום – האולם או גן האירועים – בו נערוך את האירוע.
ברוב המקרים אנחנו מחפשים מקום יפה, מקורי שעדיין לא "משומש". בנוסף אנחנו רוצים שיהיה גם מרכזי – כמו אולמות אירועים וכנסים בתל אביב – אבל לא די בכך: רצוי מאוד שהאולם יהיה כזה שתוכלו להביא לאירוע שף משלכם.
לשף פרטי לאירועים יש כמה וכמה יתרונות:
גמישות בתפריט
אולי הדבר המובן מאליו כמעט: אולמות אירועים – אפילו הטובים ביותר – מבססים את העסק שלהם על מנות קבועות, מוכרות ומובנות, שקל להם לתכנן אותן מבחינה כלכלית; כל שינוי שתבקשו או מנה מיוחדת יקפיצו את המחירים של האוכל לשמים.
לעומת זאת, שף פרטי מכין את כל המנות לאירוע שלכם בלבד, ולכן הוא יכול להיות גמיש יותר מבחינת מרכיבים ומנות. מגוון המנות הקבועות שלו עשוי להיות גדול יותר משל מטבח של אולם אירועים ובנוסף, הוא יכול להרכיב עבורכם מנות מיוחדות –
מנות בהתאמה לסגנון הערב או לאורחים מיוחדים
נניח שיש לכם אורחים מחו"ל – קבוצה שלמה או אפילו מנהל או שניים – שהייתם רוצים לעשות להם מחווה מיוחדת.
ערב בסגנון מטבח המקור של האורחים, או כזה שמשלב בישול "שלהם" עם בישול מקומי, יכול ברוב המקרים להרכיב רק שף פרטי.
מספר מוזמנים
התפיסה הרווחת היא ששף פרטי יכול לבשל רק למספר קטן של מוזמנים, אבל זה לא בהכרח נכון.
בהינתן שיש לו מטבח מתאים במקום – באולם או בגן האירועים – או מטבח הכנות מתאים – שף פרטי יכול להאכיל בעזרת הצוות שלו גם מאות מוזמנים, ממש כמו מטבח של אולם.
כמובן שמצד שני, אותו שף ממש יכול לבשל למספר קטן של מוזמנים, כמו באירועים שבהם משתתפים עשרות בודדות של עובדים, לקוחות או אורחים אחרים.
השם של השף – ומנות לא שגרתיות
השם של השף, התואר שלו ועצם העובדה שיש מי שעומד מאחורי המנות שמוגשות לאורחים שלכם, כבר עושים הבדל רציני. זאת, בהשוואה למטבח האלמוני של האולם או של גן האירועים, שאף פעם לא מציג את מי שעומד בראשו.
שף פרטי יכול לבוא עם מנות לא שגרתיות, תפריטים משוגעים ומקוריים ולהעניק גם בצורה כזו טוויסט מקורי לאירוע שלכם, כדי שייזכר לזמן רב כאירוע מוצלח.