בר סלטים ולחמים:
- אנטיפסטי מירקות קלויים עשויים על פלנצ'ה לוהטת
- סלט קפרזה – עגבניות שרי בזיליקום, וביבי מוצרלה בניחוח בלסמי ושמן זית
- סלט חצילים על מצע עלי רוקט גרעיני דלעת וטחינה
- סלט עלים ירוק (חסות ועלי ביבי)בעיטור תפוחי גרנסמיט ואגוזי מלך בויניגרט הדרים
- חטיפי פרמז'ן פריכים בעשבי תבלין ובוטנים קלוים.
מנות עיקריות:
- קרוסטיני פלפלים קלויים וגבינת קשקבל
- פוקצ'ות טריות וחמות עשויות במקום עם פסטו,עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה
- קישים אישים במגוון מילויים
- פסטה נאפולי עגבניות, אורגנו טרי, בזיליקום, טפנד זיתים וגבינת פוקורינו
- רביולי בשמנת כרישה, פטריות, פסטו ואגוזי מלך.
מנות אחרונות:
- סופלה שוקולד בלגי (70% קקאו) אישי חם
- סלסלאות פילו במילוי פרי העונה בקרמל וקרם וניל / חלבה בעיתור שוקולד חם
*** השף מגיע עם עובד נוסף ועם כל הציוד הנדרש.
ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823