על המנגל – תפריט ברבקיו עשיר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

תפריט ברביקיו עשיר עם בשרים איכותיים           ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823

  על המנגל -מנות פתיחה – 2 לבחירה

  • לחמניות באן  –  לחמניות מאודות במילוי בשר אסדו / עוף /  צמחוני – גזר, כרוב ותרד
  • קרפצו פילה בקר  –  מוגש על ברוסקטה ועלי רוקט בניחוח בלסמיקו
  • גיוזה יפנית  –  כיסוני בצק מאודים / אפויים, במילוי עוף / צמחוני,  ברוטב שזיף

  בר לחמים וסלטים – 5 לבחירה

  • לחם הבית – פרנה מרוקאית / פוקצ'ות– פוקצ'ות טריות וחמות עשויות במקום עם מבחר ירקות טריים
  • ירקות צלויים  –מבחר ירקות עשויים על המנגל – בטטה, בצלים, פלפלים, כרובית ועוד
  • סלט חסות ועלי רוקט–  מבחר סוגי חסות בויניגרט מתקתק, גוליאנים של גרנד סמיט ואגוזי מלך
  • סלט השוק –  ירקות שורש, כרוב סגול, כוסברה, נענע, לימון, חמוציות ובוטנים קלויים בוינגרט חרדלי מתוק
  • סלט גינה ירוקה –  פטרוזליה, סלרי, בצל ירוק, נענע, גרעיני דלעת וחמניות, חמוציות, שקדים, לימון ושמן זית
  • חציל על האש – חציל בלאדי שרוף על מצע עלי רוקט, טחינה, צנוברים וגרעיני דלעת
  • תפוחי אדמה – תפוחי אדמה זעירים, חצויים, עשויים בתנור בקרסט של קמח תירס

  מנות עיקריות – 4 לבחירה

  • קבבוני טלה – צלויים על המנגל בתיבול השף, מוגשים על הר של אורז
  • צלעות טלה – במרינדה של שום, צילי ודבש
  • שיפודי פרגית – בקיגי'ן, בנגיעות של גרדת לימון
  • סטיק פרגית – בתיבול אסיאתי של גינג'ר, סויה וצילי
  • אנטריקוט משויש – סטיק אנטריקוט על המנגל  
  • עוף מעושן – עוף מפורק בחמישה תבלינים , נפרס במקום כשווארמה – מומלץ.
  • כבדי עוף
  • כנפיים צלויים  – ברוטב השף
  • נקנקיות צוריסוס / מרגז

  קינוחים – 2 לבחירה 

  • פונדנט שוקולד – פונדנט אישי חם משוקולד בלגי משובח  (70% קקאו)
  • טרטלטים – בצק פריך (סבלה) במילוי קרם פטיסיאר ופרות העונה / קרם לימון ופירות יער / קרם קרמל ופקאן מסוכר
  • מלבי קר – גרנדין בוטנים וקוקוס קלוי

***  התפריט מתאים למופעי בישול מול קהל, לסדנאות בישול, קייטרינג ולכל מי שאוהב אוכל טוב ואיכותי.

***   ניתן להזמין שולחן קינוחים מיוחד עם מבחר מנות אחרונות – מקרונים, טרטלטים, גלידה ועוד

 ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור