ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823
מבחר פוקצו’ת מוגשות על בוצר עץ בליווי מטבלים של פסטו, תפנד זיתים וקרם חצילים
מנות ראשונות
- קרפצו פילה בקר – מוגש עם עלי רוקט שמן זית בחומץ בלסמי / גיוזה יפנית
- מבחר ירקות צלויים – מבחר ירקות צלויים, עשויים על פלנצה לוהטת (בטטה, כרובית, פלפלים, בצל סגול, זוקיני ועוד)
- סלט סלק – מבחר סוגי חסות בויניגרט של תפוז, אגוזי פקאן, פרוסות של פינק לידי וסלק מעוטר בבלסמי מצומצם
- חציל על האש – חציל בלאדי שרוף על מצע עלי רוקט, עגבניות שרי, צנונית, טחינה וגרעיני דלעת
מנות עיקריות – 3 לבחירה
- אנטריקוט -נתח אנטריקוט מוגש על שעועית ירוקה ופטריות פורטבלו ויין פורט
- לחמניות באן – חצאי לחמניות באן במילוי בשר אסדו / מילוי צמחוני
- פילה בקר – בקרסט של פיסטוק על כרובית צלויה
- נתחי פרגית – ברוטב מיפל, תפוז, גינג’ר ושום על תפוחי אדמה מקורמלים
קינוחים
- פאי תפוחים בקרמל
- פאי לימון
- פבלובה , קרם וניל ופירות יער
*** התפריט מתאים לכל מי שאוהב אוכל טוב ואיכותי.
*** התפריט ניתן לשינוי
ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823