גרטן ירקות משובץ בתבשיל בשר אסאדו או בשר בקר מס' 2

מצרכים: 2-3 קולרבי 3 תפוח אדמה 1 דלורית 1 פחית חלב קוקוס 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית אגוז מוסקט 1 כפית מלח 4 כפות שמן זית 3 גזרים לתבשיל הבשר: 1 בצל קצוץ 1 גזר 2 גבועלי סלרי 1 כפית אורגנו יבש/ טימין/ בזיליקום 1 כפית שום 1/2 פלפל שחור 2 כפות רסק עגבנית […]

תבשיל בשר בקר בניחוח אסיאתי

ארוחת שף

מצרכים: 2 ק״ג בשר בקר מס 4 / 5 / 6 2 גזרים 3 גבועלי סלרי כולל עלים 1 בצל גדול 1 כף  משחת קארי אדום 1 כף משחת קארי צהוב 1 כף משחת קארי ירוק 1 כף רוטב דגים 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית פלפל סצ’ואן לא חובה 1 כפית […]

שווארמה של פעם

שווארמה ביתית

חומרים ל-6 סועדים: 8 פרוסות סטיק פרגית 8 פרוסות חזה עוף 3 כפות שמן 2-3 כפות תבלין שווארמה 1כפית שום כתוש 1כפית מלח 1כפית פלפל שחור גרוס 1  דף נייר אפיה 2 דפים נייר אלומניום 50X50 ס״מ אופן הכנה: בקערה לתבל את הפרגית וחזה העוף בתערובת התבלינים והשמן. על משטח עבודה לפרוס את נייר האלומיניום […]

עוף מושלם בתנור לצד תפוחי אדמה בטטה ובצלים

מצרכים: 5-6 כרעים/ שוקיים 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לגודל הרצוי 2-3 בטטות חתוכים 2 בצלים חתוכים לרבעים לתערובת התיבול : 2 עגבניות 1 צרור קטן כוסברה 1 צרור קטן פטרוזיליה 1 כפית זנגביל ( גינגר ) 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כורכום 1/2 כמון 1/2 סוכר 1 כפית מלח 1 כף לימון כבוש – לא […]

מוסקה פיוז’ן של חציל כרובית ותפוחי אדמה

מצרכים: למילוי הבשר : 1  ק״ג בשר בקר  טחון – תערובת של צוואר ושפונדרה 1  בצל קצוץ 1  צרור כוסברה קצוץ 1  צרור פטרוזיליה קצוץ 1  כפית שום כתוש 1  עגבניה מגורדת 1  כף בהרט / ראס אל חנות 1/2  כוס מים 1  כפית מלח לציפויים שונים : חצילים לקלוף לחתוך לקוביות קטנות להשרות במים […]

כדורי מאפה בשר אין האוס

חומרים: למילוי הבשר 1 ק״ג בשר טחון 1 כוס בצל ירוק קצוץ חופן כוסברה קצוצה 1 כף אבקת פטריות פורציני 1 כפית אבקת ג’ינג’ר 3 כפות טאריקי 2 כפות רוטב דגים 1 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח 1/2 כוס מים לבצק : 1 ק״ג קמח 2 כפות שמרים 1 כף סוכר 1/2 ליטר מים […]

פרגיות וקונפי בצל

חומרים: 10 יחידות סטיק פרגית 2 בצלים פרוסים דק 1 כפית פפריקה מעושנת 2 כפות טאריקי 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור אופן ההכנה: לערבב את כל המרכיבים היטב בקערה. לפרוס נייר כסף, מעליו נייר אפיה ומעליו לסדר פרוסות פרגית ובצל בשתי וערב. לעטוף היטב את הפרגיות והבצל ב-2 הניירות ולהכניס לתנור בחום של […]

מאפה אנטריקוט, פטריות ובצל בבצק שמרים

מצרכים לבצק: 1 ק״ג קמח 3 כפות שמרים 1 כף סוכר ‏600 מיליליטר מים ‏פושרים (4 כוסות חד פעמי) 1 כף ‏מלח 2 כפות שמן ‏ מצרכים למילוי:  1,800 ק"ג  בשר אנטריקוט / סינטה 2 סלסלאות פטריות 2 בצלים גדולים 4 כפות רוטב טריאקי 1 כף מירין 1 כף אבקת פטריות שיטאקי (לא חובה) 1/2 […]

סלט חסות ופילה בקר בבלסמיקו

מצרכים לסלט: 1 חבילה של עלי ביבי 1 חסה ערבית חתוכה 1 תפוח גרנד סמיט חתוך לרצועות 10 פטריות שמפניון חתוכות כ-20 עגבניות שרי חצויות 200 גרם פילה בקר טרי חתוך לפרוסות דקות. מצרכים לרוטב: 1/4 כוס שמן זית 2 כפות חרדל 4 כפות חומץ בלסמי תפוז סחוט 1/4 כפית פלפל שחור 1/4 כפית מלח […]

דואט של פרגיות ופירות יבשים מוגש עם פולנטה תירס

חומרים: לפרגיות: 2 ק״ג קוביות פרגית 1 כפית קיגו'ן 1 כפית קורנפלור 2 כפות סויה 1 כף שמן זית לפירות היבשים: 300 ג״ר תערובת פירות יבשים של משמש, צימוקים, חמוציות ושזיפים 1 בצל חתוך לקוביות 1 כף חומץ בלסמי 2 כפות שמן 1/4 כפית פלפל שחור 1/4 כפית קינמון 1/2 כפית מלח 1 כפית סוכר […]

פטה כבד עוף וקונפיטורה של תאנים

חומרים: מצרכים לשתי תבניות פטה : 1 ק״ג כבד נקי 2 בצלים 1/2 כפית פלפל שחור כפית מלח 1/4 כפית אגוז מוסקט 4 כפות שמן זית כפות קוניאק / ברנדי/ דרמבוי 1 שקית א ג’לטין 50 גרם מחמאה מצרכים לקונפיטורה של תאנים: 1/2 קילו תאנים טריות שטופות וחתוכות לרבעים 3/4 כוס סוכר גרידת לימון מיץ […]

ביפ וולינגטון

חומרים: מצרכים לדוקסל : 1  סלסלה פטריות שומפניון קצוץ 1  צרור קטן פטרוזיליה קצוץ דק 1  בצל בינוני קצוץ דק 1  כפית שום כתוש 1/4  כפית אגוז מוסקט 1/4  כפית מלח 1/4  כפית פלפל שחור 2  כפות שמן זית לבשר : 1 פילה בקר אכותי וטוב 1/4 כפית פלפל שחור 1/4 כפית מלח ים 2 […]

שכבות חזה הודו פרגית משובץ בשזיפים, צימוקים ואגוזי מלך

חומרים: 5  סטייק פרגית פתוח 5  פרוסות חזה הודו / עוף 10  שזיפים מיובשים ומגולענים 1/2 כוס צימוקים בהירים/חמוציות 150  גרם אגוזי מלך 3  כפות סילאן / דבש 3  כפות סויה 2  כפות רכז רימונים 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח 2 כפות שמן זית 1 כפית קיגון 1 בצל גדול חתוך לרצועות 1 […]

בשר בקר בבישול ארוך בתנור

חומרים: 1 ק״ג בשר צוואר 1 ק״ג שפונדרה 2 גזר 1 בצל 2 -3 גבעולים סלרי 6 שיני שום 1 כפית פלפל שחור 6 עלי דפנה 6 פלפל אנגלי 2 כפות רסק עגבניות 1 כפית זרעי כוסברה 1 כוס יין אדום 1 כוס מים אופן ההכנה: לקצוץ גס את הירקות. להניח את הירקות וכל שאר […]

קובה סולת עם בשר בקר מפורק

חומרים: למילוי: 1 ק״ג בשר צוואר 1 ק״ג שפונדרה 2  גזר 1  בצל 2 -3  גבעולי סלרי 6 שיני שום 1 כפית פלפל שחור 6  עלי דפנה 6  פלפל אנגלי 2  כפות רסק עגבניות 1 כפית זרעי כוסברה 1/2 2 ליטר מים לבצק הקובה: 1  ק״ג סולת 1/12 כפיות מלח 1 כפית בהרט 1/2 2 […]

שבלולי בצק פילאס במילוי בשר, כרוב מאודה, צימוקים וגרנד סמית

חומרים: 1 ק״ג בשר בקר טחון 1 בצל קצוץ 1 גזר מגורד 1/2 כרוב חתוך דק 1 כף בהרט 1 כפית זרעי כוסברה טחון 2 תפוחי גרנד סמית חתוך לקוביות 100 גר צימוקים 4-5 כפות רכז רימונים 1 חבילה פילאס אופן ההכנה: לערבב את כל חומרי המילוי בקערה. להרכבת המאפה: לפתוח את בצק הפילאס,  למלא […]

שכבות חזה עוף בעשבי תיבול

חומרים: 1,200 ק"ג חזה עוף ( שניצל ) 1 כף קיג׳ן 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 מלח 5 כפות שמן למילוי 1 בטטה מגורדת 1 בצל קצוץ 1/2 חבילה תרד 1 קופסת חלב קוקוס 1 כפית ראס אל חנות 1 כפית קיג׳ן 1/2 מלח 3 כפות שמן 1/2 חבילה עלי לזניה אופן ההכנה: לטבל את […]

שוקי עוף בפירות יבשים ללא עצם

חומרים: 12 שוקי עוף ללא עצם 100 גרם צימוקים 100 גרם משמש 100 גרם שזיף מגולען 100 גרם אגוזי מלך 1 בצל גדול חתוך לקוביות 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 1/4 כפית אגוז מוסקט 1/4 כפית קינמון 1/4 כפית מלח 4-5 כפות טריאקי 1 כף פפריקה אופן ההכנה: לטגן את הבצל עד השחמה, להוסיף את […]

צלי בקר, פטריות ובצל מקורמל

חומרים: 1 גוש בשר מספר 6 או 5 2 גזר גדול חתוך לפרוסות גסות 1 ראש סלרי חתוך 1‏בצל חתוך לקוביות 6 עלי דפנה 6 פלפל אנגלי 1/2כפית פלפל שחור גרוס 5 שיני שום 1/2 1 ליטר מים או יין ומים לרוטב: 3 כפות שמן 1 סלסלה פטריות ‏חתוכים לפרוסות 1 בצל גדול חתוך לרצועות […]

סטיק פרגית ממולא בבטטה ובצל מקורמל במעטפת בריוש

מצרכים: לפרגיות: 10-12 סטיק פרגית נקי 2 בטטות חתוכות לפרוסות דקות 1 בצל גדול חתוך לקוביות 1 כף קיגי'ן 1 כפית אבקת גינג'ר 1/4 כפית פלפל שחור 1/4 כפית מלח 3 כפות שמן זית 5-6 כפות רוטב שזיפים / רוטב טריאקי 2 כפות דבש לבצק: 1/2 ק"ג קמח 1/2 1 כף שמרים 1/2 כפית מלח […]

רול בשר במילוי עוף בצל ופטריות

מצרכים ל-3 גלילים: 18-20 פרוסות דקות סינטה או שייטל (פרוסות כמו נקניק ) 1 ק"ג חזה עוף טחון גס סלסלת פטריות 1 בצל קצוץ 4 כפית פלפל שחור  1/2 כפית מלח  1/4 כפית אגוז מוסקט  1/4 כפית כורכום  1 כפית קיג׳ין  1 כפית שום קצוץ  3 כפות רוטב טאריקי אופן ההכנה: להקפיץ את הבצל והפטריות […]

תבשיל פרגיות בירקות שורש וקארי

מצרכים: לפרגיות: 2 ק"ג קוביות פרגית 1/2 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח 2 כפות קיגין 5 כפות רוטב שזיפים 1 כפית שום כתוש לרוטב הקארי: 1 כפית קארי 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור 1 כוס חלב קוקוס / קרם קוקוס לרוטב השזיפים כחצי ליטר: (ניתן לשמור במקרר ולהשתמש עד כשבועיים לטיבול בשר/ […]

גלילי חזה עוף במילוי פירות יבשים

מצרכים: 12 פרוסות שניצל 150 גרם צימוקים בהירים 10 שזיפים שחורים מגולענים יבשים 10 משמשים יבשים 100 גרם פיסטוק קלוי 100 גרם קשוי קלוי 2 כפות קיגי'ן 4 כפות צילי מתוק 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור למילוי 1/4 כפית מלח למילוי 5 כפות שמן זית 1 כף שום כתוש […]

עוף בר מזל

מצרכים: 1 עוף מחולק ל-8 חלקים 1 ראש שום קצוץ גס 1 זר פטרוזיליה 1 צרור עלי בייבי 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1/4 כוס שמן זית 1/2 כוס יין לבן 4 כפות סילאן 4 כפות צילי מתוק 1 כף קיג'ין אופן ההכנה:להניח במגש,לערבב את העוף ולהכניס לתנור חם בחום של-190 מעלות לשעה.

מאפה בשר

מצרכים: בצק עלים בשר אנטריקוט 2 כפות חרדל כפית קיגו'ן 1/4 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח חופן עלי ביבי קצוץ 2 כפות סויה חצילים שנאפו מראש בתנור בשמן זית ועשבי תיבול / פטריות מוקפצות עם בצל (דוקסל פטריות) אופן ההכנה: מכינים רוטב מהחרדל, התבלינים, הסויה ועלי הביבי. מניחים את הבצק על משטח ומרדדים מעט, […]

פרגיות עוף במעטפת קיי גין צלוי בעדינות

מצרכים: 2 ק"ג סטיק פרגית חתוך לקוביות 3 כפות צילי מתוק 4 כפות סויה 2 כפות שמן זית 1 כף פפריקה 1 כף תערובת קיגין 1 כף מלח 2 בצלים חתוכים צרור עלי ביבי קצוץ אופן ההכנה:להניח את כל החומרים בתבנית.{לערבב היטב ולאפות בתנור שחומם מראש, בחום של 200 מעלות כ-40 דקות.

סיניה – אורז עם בשר

סינייה

מצרכים: 1 ק"ג בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ זר פטרוזיליה קצוץ דק 1 כף בהרט 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית מלח 3 כפיות שמן זית 4 שיני שום דורות אופן ההכנה: לאורז: 3 כוסות אורז לטגן את האורז עם 3 כפות שמן קנולה,2 כפיות מלח-כשתי דק'. לאחר מכן להוסיף כפית קארי לטגן […]

קוביות אנטריקוט עגבניות שרי ושום צלוי בשמן זית

מצרכים: 1/2 ק"ג אנטריקוט חתוך לקוביות 1/2 סלסלת עגבניות שרי חתוכות לחצי 6 שיני שום 6 כפות שמן זית 1/2 כפית מלח מיץ מלימון אחד 1 שקית עלי ביבי אופן ההכנה:להקפיץ את האנטריקוט בווק לוהט עם שמן הזית כ-5 דקות.להוסיף את עגבניות השרי והשום ולהקפיץ כ-3 דקות.להוסיף מעט לימון.להניח בצלחת הגשה את עלי הביבי, מעליהם […]

שוקים וכרעי עוף ברוטב שום צילי ושזיפים

מצרכים: 6 שוקי עוף 6 כרעיים – עוף 1 כף קייגי'ן 1 כפית מלח ½ כפית פלפל שחור 5 כפות רוטב שזיפים 5 כפות צילי מתוק 5 כפות רוטב שום ודבש 4 כפות שמן זית אופן ההכנה:להניח את חלקי העוף השטופים בתבנית, לפזר את התבלינים והשמן, לערבב היטב .לצלות בתנור חם של 190 מעלות כשעה […]