לזנית תרד וגבינות

  חומרים: 1 חבילה של דפי לזניה 250 גרם גבינה מגורדת עירקית/ פטה 250 גרם מוצרלה/ קוטג 250 גבינה צהובה מגרדת 1 שקית עלי תרד ביבי 2 כוסות מים חמים 1 כף שבבי בצל יבשים 1/2 כפית מלח אופן ההכנה: בתבנית גדולה לפזר בתחתית שני חופנים של עלי תרד, לסדר מעל חמישה דפי לזניה ומעל […]

פשטידת פטריות וכרישה

מצרכים: 2 כרישה – החלק הלבן – קצוץ 2 סלסלות פטריות שמפניון פרוס (קצוץ גס) 4 יחידות פטריות פורטבלו קצוץ גס 500 מ"ל שמנת 4 ביצים ¼ כפית אגוז מוסקט ½ כפית מלח ¼ כפית פלפל שחור 1 כף גדושה קמח 3 שיני שום קצוץ 100 ג' גבינה מגורדת לפיצה – מוצרלה אופן ההכנה:לטגן את […]

פאי בשר מבצק פריך ודוקסל פיטריות

מצרכים:לבצק: 1/2 ק"ג קמח 1/2 שקית אבקת אפיה 1 ביצה 200 גרם חמאה או מחמאה חתוכה לקוביות 1/2 כפית מלח 1/2 כפית סוכר 1/2 כוס מים קרים למילוי: 1/2 ק"ג בשר בקר טחון לא שומן 2 בצלים 2 תפוחי אדמה 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח 4 שיני שום 1/4 כפית פלפל 4 העונות […]