פנה בטטה
פנה בטטה חומרים : חבילת פסטה פנה שמן+ חמאה 2 שיני שום כתוש (קפוא) שני מיכלי שמנת מתוקה לבישול שתי בטטות מעט פלפל לבן מעט מלח יין לבן גבינת פרמזן אופן ההכנה : מבשלים את הפסטה פנה ומסננים מבשלים את הבטטות בקוביות ומועכים לפירה מחממים שמן מוסיפים את השום מוסיפים את השמנת […]
סלט שרי קפרזה של חסות בזיליקום חומץ בלסמי וגבינת פטה
מצרכים למילוי: 1 סלסלת עגבניות שרי חתוכים לחצאים צרור בזיליקום קצוץ 1/2 כפית שום כתוש 5 כפות שמן זית 5 כפות חומץ בלסמי 2 קופסאות ביבי מוצרלה / 200 גרם פטה מגורדת 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 חבילת עלי ביבי שטופים 100 גרם תערובת של גרעיני דלעת, חמניות וצנוברים. אופן ההכנה: לקצוץ […]
ניוקי מוקפץ עם ירקות אדמה ועץ בשמן זית
מצרכים : 1 אריזה של שקית ניוקי – מיני 2 בצלים חתוכים גס 1 חציל מקולף וחתוך לקוביות בגודל 2X2 3 פלפלים – אחד מכל צבע (אדום, ירוק וצהוב) 2 בטטות חתוכות לקוביות בגודל 2X2 1/2 כפית כורכום 1 כף קיגי'ן 3 כפות קמח תירס 1/4 כוס שמן זית 1/4 כפית פלפל לשחור אופן […]
פסטה פנה ושעועית ירוקה ברוטב אלפרדו וערמונים בניחוח פרמזן
מצרכים: 1חבילת פסטה פנה 1 סלסלת פטריות שמפניון 4 פטריות פורטובלו 1 כרישה – החלק הלבן קצוץ 500 גרם שעועית ירוקה 1 שקית ערמונים בוואקום מקולפים צרור קטן של בזיליקום – קצוץ 2 שמנת ¼ כפית אגוז מוסקט ¼ כפית פלפל שחור ½ כפית מלח 4 כפות פרמז'ן 1 כפית שום כתוש אופן ההכנה: להביא […]
מאפה שמרים בזעתר, בצל ואורגנו טרי
מצרכים לבצק: 1 ק״ג קמח 3 כפות שמרים 1 כף סוכר 600 מיליליטר מים פושרים (4 כוסות חד פעמי) 1 כף מלח 2 כפות שמן מצרכים למילוי: 1 כוס בצל ירוק 1 כוס בזיליקום 1 כוס אורגנו טרי 2 כפות אורגנו יבש 1 כפית שום כתוש 1/2 כוס שמן זית 200 גרם גבינת מוצרלה […]
פרפלה מוקפץ בשעועית ברוטב רוזה
מצרכים: 500 גרם פסטה פרפלה מבושלת 400 גרם שעועית ירוקה 1 בצל סגול 3 כפות פסטו 1 קופסת רסק עגבניות 1 כף פפריקה 1 כף תבלין פיצה 1 קופסא שמנת מתוקה 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור 20 עלי אורגנו טרי 5 כפות שמן זית 1 כוס מים אופן ההכנה:לפרוס את הבצל ולהקפיץ במעט […]
ריבועי קרוסטיני קסטן, סלט וקשקבל
מצרכים: 10 פרוסות לחם קסטן לבן (לחם שאופים בתבנית מלבנית סגורה) 1 צרור בצל ירוק 1 פלפל אדום 1 פלפל צהוב 10 פטריות 100 גרם גבינת פטה מגורדת 100 גרם קשקבל 2 כפות טימין 1 כפית מלח 1 כף רוזמרין 5 כפות שמן זית אופן ההכנה:להניח את פרוסות הלחם על ניר אפיה בתבנית.לקצוץ את כל […]
חסה במילוי אורז, נענע, מוצרלה וצנוברים
מצרכים: 20 עלי חסה נקיים 1/2 1 כוס אורז עגול 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת צרור קטן של עלי נענע קצוץ 100 גרם צנוברים 1/4 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח צרור קטן של אורגנו טרי קצוץ 4-5 כפות שמן זית אופן ההכנה:להרתיח ליטר וחצי מים עם כף וחצי מלח, להכניס כל עלה למים הרותחים […]
כדורי ריזוטו במילוי פטריות, בצל וקשקבל בציפוי קמח תירס
מצרכים: לבצק: 1 ק"ג אורז עגול לריזוטו 100 גרם גבינת פרמזן 1 כפית מלח 4 כפות שמן קנולה 1.5 ליטר מים רותחים למילוי: 2 בצלים 1 כף שום כתוש 1 קופסת פטריות שמפניון 4 יחידות פטריות פורטבלו 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת 1 זר קטן של פטרוזליה 1 זר קטן של בזיליקום 1/2 כפית פלפל […]
מאפה תפוחים, חמוציות ואגוזי מלך בקינמון
מצרכים: 1 גליל בצק עלים 5 תפוחי גרנד סמית 1 כף גרדת לימון 2 כפות מיץ לימון 2 כפות קמח 5 כפות סוכר 1 כפית קינמון 100 גרם חמוציות / צימוקים 100 גרם אגוזי מלך 1/2 1 כוס רסק תפוחים 2 כפות אניסטנט פודינג וניל 1 כף קורנפלור 1 ביצה להברשה אופן ההכנה:לקלף את התפוחים […]
סלט קפרזה של שרי ומוצרלה על עלי אורז
מצרכים: 1 סלסלת עגבניות שרי צרור בזיליקום קצוץ 1/2 כפית שום כתוש 5 כפות שמן זית 5 כפות חומץ בלסמי 2 קופסאות ביבי מוצרלה 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 זר עלי רוקט קצוצים גס 20 דפי אורז מטוגנים בשמן עמוק אופן ההכנה:לערבב את כל חומרי הסלט .להניח כ-2 כפות מהסלט על כול […]
שבלולי טונה, קשקבל וזיתי קלמטה
מצרכים בצק פיצה בסיסי: 1 ק"ג קמח 1/2 ליטר מים פושרים (כ-3/4 3 כוסות חד פעמי) 4 כפות שמרים יבשים 1 כף סוכר 1 כף מלח 3 כפות שמן זית למילוי: 3 קופסאות טונה 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת 200 גרם גבינת עמק מגורדת 200 גרם זיתי קלמטה קצוצים צרור קטן של בזיליקום קצוץ צרור […]
מאפינס עשבי גינה וגבינות קשקבל, מוצרלה ופטה
מצרכים: 100 גרם גבינת קשקבל 100 גרם גבינת מוצרלה 100 גרם גבינת פטה 6 ביצים ½ ק"ג קמח 2 שקיות אבקת אפיה 1 כוס שמן 2 גביעי יוגורט 1 כפית מלח ½ כפית סוכר ¼ כפית אגוז מוסקט 2 כפות עשבי פרובנס – סלרי, פטרוזליה, בזיליקום ותימין מיובשים אופן ההכנה:בקערת מיקסר לערבב את הביצים, הסוכר […]
מאפה טוניסאי טונה, לימון כבוש וזיתי קלמטה בניחוח עריסה
מצרכים: לבצק: 2 שקיות סופר נקיות 1 ק"ג קמח 4 כפות שמרים יבשים 500 מל"ל מים פושרים 2 כפות סוכר 1 כף מלח 1 ביצה 3 כפות שמן זית למילוי: 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות מבושלים במים עם מעט מלח 1 כוס זיתי קלמטה חתוכים גס 1 כף עריסה 2 קופסאות טונה ללא השמן 2 […]
סלט הפתעות של עלי חסה, רוקט וגבינות קשות מטוגנות
מצרכים: 1 חבילת מיקס חסות 1 בצל סגול חתוך 2 גזרים מגורדים בפומפיה 1 קופסת תירס 200 גרם קוביות של גבינות קשות חתוכות לקוביות לרוטב: 1/2 כוס וינגרט הדרים 1/4 כוס שמן 2 כפות חרדל 3 כפות חומץ בלסמי 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח 2 כפות סוכר חום 1 כוס מיץ תפוזים סחוט […]
סלט חיטה, עשבי גן וזיתי קלמטה
מצרכים: ½ ק"ג חיטה 1 מקל קינמון ½ כפית צילי חריף 200 גרם זיתי קלמטה קצוצים 1 זר קטן של פטרוזליה 1 זר קטן של נענע 1 זר קטן של בזיליקום 200 גרם שקדים ½ כפית פלפל שחור 1 כפית מלח ½ כוס שמן זית ½ כוס לימון 1 גרידת לימון מלימון אחד 1 בצל […]
פשטידת ברוקולי
מצרכים: 500 גרם גבינה לבנה 9% 200 גרם גבינת פטה 100 גרם גבינת מוצרלה/ עמק 1 חבילה ברוקלי קפוא 200 גרם קוואקר דק 4 ביצים 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1/4 כפית אגוז מוסקט 1 כפית שום כתוש 1 שקית א. אפיה אופן ההכנה:להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב .לצקת לתבנית ולאפות 45 […]
פסטה רומנו בשמן זית, שום, בזיליקום ופרמזן
מצרכים: 1 ק"ג פסטה (פנה / ספגטי …) ½ חבילת עגבניות שרי חצויות לחצאים 1 זר עלי בזיליקום קצוץ 1 כף שום 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 1 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח 100 גרם פרמזן מגורד 5 כפות שמן זית אופן ההכנה:לבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח כ-10 דקות ולסנן.לטפטף מעט […]
סלט הקיץ מסלק חי, כוסמת וענבים
מצרכים חסה עגולה – איסברגסלסלת ענביםסלק חתוך לגוליניםזר נענעגרעיני דלעת וחמניות1 כוס כוסמת1 כוס וינגריט הדרים לוינגרט 1/2 כוס מיץ תפוזים2 כפות חרדל5 כפות שמן זית2 כפות סילאןמיץ מ-1/2 לימון1/4 כפית פלפל שחור1/2 כפית מלח אופן ההכנהלהניח את הכוסמת בסיר עם מים, להביא לרתיחה, לבשל כ-10 דקות ולסנן.לויניגרט – לערבב את כל המצרכים היטב עד לקבלת […]
מאפה שמרים במילוי פירה בטטה וגבינות בקרסט
מצרכים: 1 ק"ג קמח 1 כף סוכר 1 כף מלח 2 כפות שמרים 4 כפות שמן זית ½ 3 כוסות ( כוסות חד פעמי) מים פושרים 1 כוס קמח תירס למילוי בטטה גבינות: 3 בטטות אפויות מעוכות לפירה 150 גר גבינה צהובה 100 גרם פרמזן אופן ההכנה:מכניסים למערבל את כול החומרים ולבצק מלבד קמח התירס […]
לחם פסטו, מוצרלה וזיתי קלמטה
מצרכים: ½ ק"ג קמח רגיל ½ ק"ג קמח מלא 4 כפות שמרים יבשים 1 כף סוכר 2 כפות שמן 1 כף מלח 600 מל"ל מים פושרים (כשלוש וחצי כוסות חד פעמיות מפלסטיק) 3 כפות פסטו 1/2 קופסת זיתים ירוקים / שחורים פרוסים ללא חרצנים 200 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות אופן ההכנה:להכניס את כל […]
פוקצות בעשבי תיבול וירקות
מצרכים 1 ק"ג קמח1 כף סוכר1 כף מלח4 כפות שמרים4 כפות שמן זית½ 3 כוסות ( כוסות חד פעמי) מים פושרים להניח מעל לפוקצות 1 בצל1 סלסלת פטריות שומפניון1 פלפל אדוםזר קטן של בזיליקום5 כפות שמן זית100 ג' גבינת פרמזן1 כף אורגנו יבש אופן ההכנהמכניסים למערבל את כול החומרים ולשים כחמש דקות.מניחים בצד לשעה מכוסה […]