עוגת שמרים ופרג בניחוח תפוז
חומרים: לבצק: 900 גרם קמח 2-3 כפות שמרים יבשים 4-5 כפות סוכר 2 כוסות חלב פושר 200 גרם חמאה 2 ביצים כף תמצית וניל גרדת תפוז לסירופ : 2 כוסות מים 1 כוס סוכר 1 גרדת תפוז וגרדת לימון מיץ מחצי תפוז מיץ מחצי לימון לפרג: 1 כוס מים 1 כוס חלב 5 כפות […]
עוגת סולת עם תמרים ושקדים
חומרים: 5 ביצים 1/2 כוס שמן קנולה 1 כוס סוכר 1 כף תמצית וניל 2 כוסות סולת 2 כוסות קמח 1 כוס מיץ תפוזים 250 גרם תמרים קצוצים 100 גרם שקדים קצוצים 1 שקית אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה לסירופ : 2 כוסות מים 1 כוס סוכר 1 גרדת תפוז וגרדת לימון מיץ מחצי […]
מרק קרמי בניחוח של שום
חומרים: 5 כפות שמן זית 10 שיני שום קצוצים דק 3 כפות קמח 1/2 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח 2 כפות של שבבי בצל יבש 1 ליטר חלב 1 ליטר ציר ירקות או אבקת מרק פרווה 50 גרם פרמזן קרוטונים אופן ההכנה: בחום עדין של השמן לאדות קלות את השום, להוסיף מלח פלפל […]
לזנית תרד וגבינות
חומרים: 1 חבילה של דפי לזניה 250 גרם גבינה מגורדת עירקית/ פטה 250 גרם מוצרלה/ קוטג 250 גבינה צהובה מגרדת 1 שקית עלי תרד ביבי 2 כוסות מים חמים 1 כף שבבי בצל יבשים 1/2 כפית מלח אופן ההכנה: בתבנית גדולה לפזר בתחתית שני חופנים של עלי תרד, לסדר מעל חמישה דפי לזניה ומעל […]
מאפינס כוסמת ופולי סויה קפואים במיקס גבינות
מצרכים: 2 כוסות קמח כוסמת½ ק"ג פולי סויה קפואים2 שקיות אבקת אפיה1 כפית מלח½ כפית פלפל שחור½ כפית אגוז מוסקט1 כפית שום כתוש3 ביצים100 גרם גבינה בולגרית100 גרם גבינת פטה100 גרם גבינה צהובה50 גרם חמאה אופן הכנה:לטחון את פולי הסויה.לערבב את כל החומרים עד לקבלת מסה אחידה ומעט סמיכה.להכניס לשק זילוף ולמלא בגביעי מאפינס עד […]
טורטיות עשויות במקום
מצרכים: 2 כוסות קמח לבן1 כף שמרים1 כף סוכר1 כפית מלח3 כוסות מים פושרים אופן הכנה:לערבב את כל החומרים היטב ולהניח לבצק לנוח כחצי שעה.לצקת על מחבת משומנת כף מהתערובת, לשטח וליצור את הצורה הרצויה.לאפות כל צד כ-2 דקות.למלא בסלט גוואקמולי או כל מילוי אחר.
עוגת סולת, אוכמניות ושקדים בניחוח תפוזים
מצרכים: ½ ק"ג סולת 1 כוס קמח 2 שקיות אבקת אפיה 5 ביצים 2 כפות תמצית וניל 1 כפית תמצית שקדים קורט מלח 1 כוס סוכר 1 כוס שמן גרידת תפוז (מתפוז אחד) מיץ תפוזים (מתפוז אחד) 150 גרם אוכמניות 100 גרם שקדים לסירופ: 2 כוסות מים 1 כוס סוכר גרדת לימון (מלימון 1) מיץ […]
עוגיות פיצוחים בניחוח חלבה ושוקולד
מצרכים: 1 כוס גרעיני דלעת1 כוס גרעיני חמניות1 כוס שקדים2 ביצים2 חלבונים1 כוס טחינה גולמית2 כוסות קמח1 שקית אבקת אפיה2 כפות אבקת קקאו1 כוס סוכר אופן הכנה:ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.ליצור 3 רולים .לפרוס לפרוסות.להניח בתבנית על נייר אפיה.לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-30 דקות.
סלט גוואקמולי
מצרכים: 2 אבוקדו קצוץ2 עגבניות קצוצות1 קופסת גרגירי תירס מסונן1 צרור כוסברה½ פלפל חריף1 צרור בצל ירוק חתוך דק1 כף שמן2 כפיות מיץ לימון1 כפית מלח½ כפית פלפל שחור אופן הכנה:לערבב את כל החומרים ולהגיש.*** ניתן למלא בטורטיה.
שושני בצק עלים בקציפת מרנג פרג
מצרכים: 1 ק"ג בצק עלים5 חלבוני ביצה½ כוס סוכר3 כפות אינסטנט פודינג וניל1 כוס פרג מוכןגרדת לימון מלימון אחד אופן הכנה:להקציף את חלמוני הביצה והסוכר עד לקבלת קצף יציב.לערבב ¼ מכמות החלבון המוקצף עם הפרג, הפודינג וגרדת הלימון.להוסיף את שאר החלבון המוקצף בצורת קיפול.לפתוח את בצק העלים. למרוח בכמות נדיבה מהתערובת ולגלגל בעדינות.לפרוח לפרוסות של […]