עוגת הביסקוטים של רון המתוק

מצרכים: 1 שמנת להקצפה 15% / 38% 500 גרם שמנת חמוצה 250 גרם גבינת שמנת 1/2 כפית תמצית וניל 3-4 כפות אבקת סוכר 2 כפות אינסטנט וניל 1 חבילה פתי בר 1/2 כוס חלב 1/2 כפית תמצית רום אבקת קקאו אפשר להכין גנש שוקולד למריחה מעל אופן הכנה : להקציף את כל מצרכי המילוי. לטבול […]

ממתק שוקולד וקורנפלקס

חומרים: לתחתית:  250  גרם קורנפלקס תירס רגיל 200  גרם שוקלד לבן 4-5 כפות (50 מל"ל) שמנת מתוקה 1 קופסת חלב מרוכז / 200 גרם ממרח נוגט לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר משובח 200 מל"ל שמנת מתוקה 3-4 כפות סוכר 2 כפות גדושות נוטלה / 2 כפות קרם נוגט אופן הכנה: לתחתית: לטחון במעבד מזון את […]

קרם ברולה

מצרכים: 1 שמנת 38%  (250 מ"ג) 3/4 כוס חלב 4 חלמונים 4 כפות סוכר 1/4 כפית תמצית וניל איכותית 6-8 כלי זכוכית להגשה אופן הכנה : לשים את כל המצרכים בסיר ולערבב כשהכל עוד קר. לשים על האש עם להבה קטנה ובעזרת מטרפה לערבב כל הזמן עד סף רתיחה – לא להגיע לרתיחה מלאה. לכבות […]

מלבי קר

מצרכים: 1 ליטר חלב סויה/ שקדים / קשיו / חלב 5 כפות גדושות מאוד קורנפלור 3 כפות מי ורדים 4 -5 כפות סוכר מעל המלבי: קוקוס בוטנים גרוסים גרנדין (סירופ אדום מתוק עם מי ורדים למלבי) אופן הכנה : להכניס את כל החומרים של המלבי לסיר. לערבב  במטרפה ידנית כל הזמן ולבשל עד הסמכה. למזוג […]

פאי תפוחים עשיר בבצק פריך

מצרכים: לבצק: 1/2 ק”ג קמח 200 גרם חמאה 5 כפות סוכר קורט מלח גרידת לימון מלימון אחד 1 שקית אבקת אפיה 1 ביצה + שתי כפות מים קרים למילוי: 4 -6 תפוחי גרנד סמית ופינק לידי מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות 1/2 כוס סוכר דמררה מיץ מתפוז אחד 25 גרם חמאה/ נטורינה קוקוס כף קורנפלור אופן […]

עוגה חגיגית לפסח

     מצרכים: 4 ביצים 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס סוכר חום 1/2 כוס טחינה 3 כפות חמאת בוטנים 1/2 כוס שמן קוקוס 1/2 כוס קוקוס 1/2 כוס בוטנים קצוצים 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים 1/2 כוס צימוקים 3 תפוחי גרנד סמית חתוכים לקוביות 1 כוס קמח מצה לעוגות 1 שקית א. אפיה לפסח 1/2 […]

טרטטן תפוחים ודבש

חומרים: לבצק פריך: 400 גרם קמח 175 גרם חמאת קוקוס 1 שקית א. אפיה 4 כפות סוכר 1 ביצה 1 כפית תמצית וניל למלית: 8 תפוחים מקולפים וחתוכים לשמיניות 1/4 כפית קינמון 1/4 כפית אגוז מוסקט 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס דבש 25  גרם חמאת קוקוס אופן ההכנה: להכנת הבצק : להכניס את כל חומרי הבצק למעבד מזון להפעיל עד קבלת פירורים . בסיר או במחבת להניח את התפוחים וכל חומרי המלית מלבד הדבש והקוקוס ולערבב עד לקבלת תפוחים מקורמלים (כ-5 דקות). להוסיף את […]

אקלרים

אקלרים כ- 35 יחידות לבצק: 1 כוס מים  50 גרם חמאה 1 כף סוכר כפית מלח 1 כוס קמח 4 ביצים למלית החלבה: 1 שמנת מתוקה 2 כפות ממרח חלבה  למלית וניל: 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 1אינסטנט פודינג וניל  לציפוי: 200 גרם שוקלד מריר מומס עם מעט חמאה.   אופן ההכנה: להרתיח כוס […]

עוגת מייפל

4 ביצים שלמות  1 כוס סוכר  *להקציף עד לקבלת קרם אוורירי    להנמיך את עוצמת המיקסר ולהוסיף לסירוגין 3/4 כוס שמן ו- 1 שמנת מתוקה או צמחית להקצפה (עדיף צמחית לפרווה ולרגישים לחלב).   בקערה נפרדת לשים   כוסות קמח + 3 סוכר וניל + 1 אבקת אפייה.    לשפוך את היבשים לתוך הקרם ולערבב […]

קרם מלבי

חומרים:  לקרם: 1 ליטר חלב שקדים / חלב קוקוס / חלב סויה 1/2 ליטר שמנת / שמנת צמחית 5 כפות קורנפלור 5 כפות אבקת סוכר 5 כפות מי זהר / מי ורדים מעל המלבי: 200 גרם בוטנים גרוסים 200 גרם קוקוס רוטב גרנדין אופן ההכנה: למלבי: להכניס לסיר את כל מרכיבי הקרם ולערבב במטרפה כשהכל […]

עוגת שוקולד פרווה של פעם

חומרים:    6 ביצים 1 וחצי כוסות סוכר  3 כפות קקאו  2 כפות שוקולית  מעט תמצית וניל 200 גר' שוקולד מריד  200 גר' מרגרינה 1 כוס קמח אוסם  קוקוס    אופן ההכנה: להקציף: 6 חלבונים  1 כוס סוכר    להמיס:   200 גר שוקולד מריר  3 כפות קקאו  2 כפות שוקולית  1/2 כוס סוכר 1/2 […]

עוגת שמרים ופרג בניחוח תפוז

חומרים: לבצק: 900 גרם קמח 2-3 כפות שמרים יבשים 4-5 כפות סוכר 2 כוסות חלב פושר 200 גרם חמאה 2 ביצים כף תמצית וניל גרדת תפוז    לסירופ : 2 כוסות מים 1 כוס סוכר 1 גרדת  תפוז וגרדת לימון מיץ מחצי תפוז מיץ מחצי לימון לפרג: 1 כוס מים 1 כוס חלב 5 כפות […]

עוגת סולת עם תמרים ושקדים

חומרים: 5 ביצים 1/2 כוס שמן קנולה 1 כוס סוכר 1 כף תמצית וניל 2 כוסות סולת 2 כוסות קמח 1 כוס מיץ תפוזים 250 גרם תמרים קצוצים 100 גרם שקדים קצוצים 1 שקית אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה לסירופ : 2 כוסות מים 1 כוס סוכר 1 גרדת  תפוז וגרדת לימון מיץ מחצי […]

עוגה חגיגית וקרם פטיסיאר בעיטור של ג׳ל דובדבנים

חומרים: לבצק: 2  כוסות קמח כוסמין 1  כוס קמח לבן 4  ביצים 1/2  כוס שמן זית 5  כפות טחינה גולמית 1  כוס סוכר חום 1  שקית אבקת אפיה 1/2  כפית סודה לשתיה 1  כף תמצית וניל גרידת לימון מלימון אחד 1  כוס מיץ תפוזים קרם פטיסיאר: 3  חלמוני ביצה 3  כפות קורנפלור 4  כפות סוכר […]

עוגת גבינה

חומרים: 1 ק"ג גבינה לבנה 5% 1/2 ק"ג שמנת חמוצה 9% (אפשר גם 15%) 6 בצים מופרדות 1 שקית אינסטנט פודינג וניל 3 כפות גדושות קורנפלור / קמח 1 כף תמצית וניל גרידת לימון מלימון 1 1 כף מיץ לימון 3/4 כוס סוכר קורט מלח אופן ההכנה: להקציף את 6 החלבונים עם 1/2 כוס סוכר […]

עוגה בחושה מקמח כוסמין ודובדבנים

חומרים: לבצק: 1/2 1 כוס קמח כוסמין 3 ביצים 1 יוגורט 3/4 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 1 כף תמצית וניל 1 שקית אבקת אפיה 1/2 כוס מיץ תפוזים קרם: 1 שקית אינסטנט פודינג וניל 1/2 1 כוס חלב לדובדבנים: 1 צנצנת דובדבנים ללא חרצנים 2 כפות אבקת גלי תות אופן הכנה:  לבצק: להכניס את […]

עוגה פירות וקרם פטיסיאר מבצק פריך ללא גלוטן

חומרים: לבצק: 2 כוסות קמח "קונדיטור" ללא גלוטן 2 ביצים 3 כפות שמן קוקוס 5 כפות טחינה גולמית 5 כפות סוכר חום 1 שקית אבקת אפיה 1 כף תמצית וניל גרידת לימון מלימון אחד 1-5 כפות מים קרים (לפי הצורך) קרם פטיסיאר: 3 חלמוני ביצה 3 כפות קורנפלור 4 כפות סוכר לבן 1 כף תמצית […]

אצבעות נוגט ושוקולד

חומרים: לתחתית:  250  גרם קורנפלקס תירס רגיל 200  גרם שוקלד לבן 100 גרם ממרח נוגט או 4 כפות ממרח נוטלה לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר משובח 100 גרם שוקולד חלב אופן הכנה: לתחתית: לטחון במעבד מזון את הקורנפלקס. לשים את השוקולד הלבן וממרח הנוגט בקערה. להכניס למיקרוגל ל-30 שניות, להוציא ולערבב. להכניס לעוד 10 שניות […]

מוס גבינה ברוטב פירות מיובשים ואגוזים

למוס- 250 גר גבינה 9% ( אפשר גם 5% ) 2 כפות גדושות של אינסטינט פודינג וניל גרידת לימון לרוטב- 2 כפות חמוציות 4 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות 4 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות כף זרעי דלעת כף אגוזים כף שקדים כף סילאן * ניתן להוסיף 2-3 כפות גרנולה לתערובת ) * אפשר גם להכין לבד […]

עוגת חג של פירות בניחוח קינמון ודבש

חומרים: 5 ביצים 3/4 כוס סוכר 3/4 סוכר חום 1/2 כוס דבש 1 כף קינמון 1/2 כפית אגוז מוסקט 2 כפיות אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה 1 כוס מיץ תפוזים 3 כוסות קמח ( 300 גר' ) 1 תפוח מקולף חתוך לקוביות קטנות 100 צימוקים 100 גר' אגוזי מלך קצוצים   אופן ההכנה: בקערה […]

מאפה בצק עלים ובצק פריך במילוי קרם פאטיסיר ופירות העונה

מצרכים: 1 בצק עלים 1 בצק פריך קפוא 1 קרם פאטיסיאר פירות העונה – תפוחים מקולפים,שזיף, פירות יער קפואים 3 כפות סוכר בצק פריך: 1 כוס קמח 50 גרם חמאה / מחמאה 1 ביצה קורט מלח 1 כף סוכר 1 כף תמצית וניל 4 כפות חלב / מים קרים קרם פאטיסיאר מהיר: 1/2 ליטר שמנת […]

עוגת שוקולד וערמונים לפסח

מצרכים: 200 גרם חמאה / מחמאה 250 גרם מיליליטר שמנת / שמנת צמחית 3/4 כוס סוכר לבן 4 ביצים 300 גרם שוקולד מריר 2 שקיות ואקום של ערמונים 3/4 כוס סוכר חום 2 כפות תמצית וניל 1/2 שקית של קמח אוסם לעוגות לפסח (4 כפות קמח) 1 שקית אבקת אפיה לפסח (לא חובה) אופן ההכנה: […]

ביסקוטים פריכים עם אגוזי לוז ופירות יבשים

מצרכים: 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה קורט מלח 6 ביצים 2 כפות תמצית וניל 1/2 כוס סוכר גרדה מלימון 1 50 גרם אגוזי לוז 50 גרם משמש מיובש קצוץ 50 גרם אוכמניות מיובשות 50 גרם דובדבנים מיובשים אופן ההכנה:ללוש את כל החומרים ביחד במערבל מלבד הפירות היבשים והאגוזים ,עד לקבלת מרקם אחיד.להוסיף את […]

סופלה שוקולד רך

מצרכים: 100 גרם חמאה 250 גרם שמנת מתוקה 1 כוס סוכר 300 גרם שוקולד מריר 100 גרם אגוזי מלך טחונים 1 כוס קמח 1 חבילה אבקת אפיה 4 ביצים 2 כפות ליקר – מהמבחר שיש בבית אופן ההכנה:להביא לרתיחה את השמנת והחמאה,להוריד מהאש ולהוסיף את השוקולד והסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסה מלאה של השוקולד.להוסיף […]

קינוח אגסים ביין וגלידה

מצרכים: אגסים החתוכים לרבעים כוס יין אדום יבש 1/4 כוס חומץ בלסמי 3/4 כוס סוכר חום 1/4 כפית אגוז מוסקט 1/4 כפית ג'ינג'ר אופן ההכנה:מערבבים את הכל היטב בתבנית ומכניסים לתנור כשעה בחום של 190-200 מעלות.(יש אפשרות לבשל בסיר).מגישים עם גלידה קפואה.

בראוניז אמריקאי

מצרכים: 4 ביצים 250 מ"ל שמנת מתוקה 100 גרם חמאה 400 גרם שוקולד מריר 6 כפות קקאו 1 כוס קמח ¼ כפית מלח 100 גרם אגוזים טחונים 100 גרם שוקולד לבן קצוץ / צ'וקולד ציפ לבן ½ 1 כוסות סוכר אופן ההכנה:להקציף את הביצים בתוספת הסוכר כ-3 דקות במהירות גבוהה.להרתיח את השמנת והחמאה להוריד מהאש, […]

מאפה פילו ממולא בתפוח עץ

מצרכים: 1/2 חבילת עלי פילו בטמפרטורת החדר 6 תפוחי עץ – גרנד סמית מקולפים, חצויים לחצי ופרוסים לפרוסות דקות 1/2 כפית קינמון 4 כפות סוכר חום 1/2 לימון סחוט 1 כף רכז פירות יער / רכז רימונים 1 כף קורנפלור מעורבב ברבע כוס מים קרים 4 כפות שמן קנולה מעורבב עם 1/2 כוס מים 100 […]

ממתק אגוזי קליפורניה

מצרכים: חלבונים מ-5 ביצים 1/2 כוס סוכר 200 גרם אגוזי מלך טחונים 50 גרם אבקת סוכר 50 גרם אגוזי מלך שבורים גס 300 גרם שוקולד מריר 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כף אבקת סוכר 1 כף ליקר מהמבחר שיש בבית אופן ההכנה:להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף לבן , להוסיף את הסוכר ולהקציף כ-5 דקות […]

משמש בקרמל ואמרטו

מצרכים: 1/2 ק"ג משמש 5 כפות סוכר 1/2 כוס יין אדום 4 כפות ליקר אמרטו אופן ההכנה:לחתוך את המשמש לרבעים.בווק להניח את הסוכר והיין . להביא לרתיחה במשך כ-2 דקות.להוסיף את המשמש והאמרטו , לערבב כ-2 דקות.

פרי העונה בקרמל ויין

מצרכים: ½ ק"ג מפרי העונה פרוס לפלחים (אפרסק, תפוחים, משמש , תות, אגסים וכו') 1 כוס סוכר ½ כוס יין אדום אופן ההכנה:בסיר להביא לרתיחה את הסוכר והיין.לאחר רתיחה של דקה מוסיפים את הפרי ומבשלים כ-3 דקות לפרות רכים וכ-5 דקות לפרות קשים יותר.מצננים ומגישים בתוספת סופלה/ פונדנט שוקולד וגלידת וניל.